Hvilke jobber kan jeg gjøre mens jeg studerer?

Det er en god idé for studenter å jobbe deltid mens de er påmeldt høyskoler og universiteter. Deltidsarbeidet skal gi studentene en smakebit på hvordan det er å jobbe på kontor før de går ut i arbeidsstyrken på heltid. Dette vil også hjelpe deg å lære hvordan du kan administrere tiden din bedre. Studenter som ønsker å fortsette studiene etter college kan være i stand til å finne en rekke deltidsjobber de kan gjøre hjemmefra.

Blogging som et sidekjas

For studenter som ønsker å jobbe deltid er dette det beste alternativet. Lag en nettside, enten den er gratis eller ikke, og gjør en innsats for å holde den oppdatert. Etter at en viss mengde trafikk er generert, kan man tjene penger ved å vise annonser og promotere andre varer.

Å bli en online veileder

Nettbasert undervisning kan være en deltidsansettelsesmulighet for eksperter på alle felt. Studenter kan oppnå dette fra komforten av sitt eget hjem ved å bruke internettverktøy som Skype. For å finne kunder kan man bli med i et hvilket som helst pedagogisk forum.

Testing av spill

Kandidatene vil bli kompensert for tiden de har brukt på å delta i spill. Selv om det kan høres utrolig ut, er det et par ting man må gjøre mens man spiller. Studentene kan jobbe hjemmefra. I tillegg bør de se etter feil etter hvert som de går gjennom spillet. Data innhentet av dem må sendes til et bestemt team for forbedring.

Skrivejobber på nett

Det er mulig å finne deltidsarbeid for innholdsskriving for de som liker å skrive. Erfaringen du får vil være uvurderlig, og den vil hjelpe deg med å få en jobb når du er ferdig med studiet. Jobbnettsteder er et godt sted å se etter muligheter for deltidsskriving av innhold.

Nettpratoperatør

Teknologi har endret måten kunder og bedrifter samhandler på i stor grad. Et godt eksempel på dette er “live chat”-knappen. Kunder kan få råd fra en chat-operatør som er kunnskapsrik om produktene de er interessert i.

Dataregistreringsoperatør

Online dataregistreringsjobber er etterspurt på grunn av det høye volumet av tilgjengelig arbeid. En høy skrivehastighet kreves for å bli vurdert for denne stillingen. Mye av tiden vil du få betalt basert på nøyaktigheten du skriver.

Online oversetter

Hvis du er flytende i både engelsk og et annet språk, passer deltidsoversettelsesjobber godt for deg. Dette arbeidet kan gjøres hjemmefra. Som en bonus vil du få utbetalt et anstendig beløp.

Å bli en YouTuber

YouTube trenger ikke å bli introdusert. Annonser i de innsendte videoene er en måte å tjene penger på denne siden. Kanalen din vil tjene deg mer penger med et rettferdig antall abonnenter.

Ledere i kundesenteret

Du trenger ikke en grad eller tidligere erfaring for å lykkes som leder i et kundesenter, og du kan velge dine egne timer. Hvis du er riktig opplært, trenger du bare en datamaskin, en telefon og et headset.

Selv om du jobber digitalt hjemmefra, kan mange kundestøtteaktiviteter gjennomføres over telefon.